Scoala de vara a mediatorilor

Dragi Colegi Mediatori,

Anul trecut, impreuna cu alti 8 colegi mediatori am infiintat Colegiul Mediatorilor, o asociatie profesionala care isi propune sa aduca plus valoare in domeniul dezvoltarii si orientarii profesionale, in schimbul de ideii si in  domeniul dezvoltarii personale.

Un prim eveniment pe care il organizam este Scoala de Vară cu tema Medierea şi mediatorul în contextul comunităţii.

Evenimentul va avea loc în perioada 2 – 5 septembrie 2010, în localitatea Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, la Academia Sambata, în incinta Mânăstirii Brâncoveanu.

Principalele teme propuse spre dezbatere cu experţi în domeniu sunt: medierea în comunitate, conflictologia în şcoli, medierea în cauze penale, medierea în malpraxis, comunicarea publică a mediatorilor, managementul carierei şi nu in cele din urma, dezvoltarea personală a mediatorului – psihanaliza.

Colegiul Mediatorilor doreşte să ofere mediatorilor si altor profesionistii din diferite domenii, care se confrunta cu varii conflicte, posibilitatea de a se întâlni şi de a-şi dezvolta cunoştinţele şi aptitudinile profesionale, prin schimbul de informaţii si bune practici.

Pe situl www.colegiulmediatorilor.ro gasiti info. Descarcati aici agenda si formularul de inscriere.

De procesarea inscrierilor se ocupa colega noastra Eliza Teodorescu. Asadar, cei care doriti sa  participati trimiteti inscrierile voastre la colegiulmediatorilor@gmail.com sau fax 031 817 7586.

Inscrierile se fac in limita a 70 de locuri (după principiul primul venit – primul servit), până la data de 30 iulie 2010, ora 17.00.

Consiliul de Mediere a creditat Scoala de Vara cu 5 puncte profesionale.

Va asteptam cu mare drag la o Scoala de Vara interactiva… si fructuoasa.

Mihail Brinzea, M. Th., P.G. Management and International Economic Relations
Membru Fondator, Colegiul Mediatorilor

Coordonator Scoala de Vara,

Department of Education and Training for Development, Peace and Reconciliation
AIDRom
Mobile: + 4 0751179270


Un comentariu la “Scoala de vara a mediatorilor”

  1. mediator on August 3, 2010 09:20    

    Abureli, abureli … De anul trecut medierea este in colaps total. O mana de impostori au pus mana pe conducerea acestei instituti si de atunci faradelegile continua, actele de coruptie sunt la ea acasa. Doar interesul personal mai functioneaza, si exista. Este o rusine tot ce se intampla, dar nimeni nu ia nici o atitudine, iar acesta scoala de vara este o abureala, un praf in ochi mediatorilor, organizat tot de aceleasi persoane carora le datoram situatia actuala din mediere. Nu le este rusine dupa ce au adus medierea in starea actuala tot ei ies cu dulceagari, abureli, dar mediatori se pare sunt satul de aceasta stare si nui mai doresc, doresc schimbare radicala.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website